Dankort VISA Electron eDankort MasterCard Visa

 Fragt kr. 89,- Postnord alm. pakke max 20 kg. - Ved køb over 2.000,- kr Fragt U/B til pakke-shop.

B2B / rabataftaler


Rabat til bilklubber

I samarbejde med alle landets amerikanerbilsklubber yder vi op til 10% rabat på ca. 99% af alle vores reservedele samt tilbehør til amerikanerbiler. Samtidig har alle klubberne mulighed for at lave en GRATIS forsendelse en gang om ugen til en bestemt leveringsadresse, som klubben selv vælger. I vælger selv hvilken dag den samlede forsendelse fast skal sendes herfra.

Delene bliver pakket hver for sig til hver enkelt klubmedlem og i en stor kasse som bliver leveret fragtfrit.
Under login: (kundeoprettelse) kan du taste ind, hvilken bilklub du er medlem af. På den måde kan du straks se dine medlemsfordele/rabat på alle varer/priser, når du er logget ind.


Rabat B2B

Vi yder også B2B-rabataftaler til virksomheder med registreret cvr nr., f.ek.s autoværksteder, bilforhandlere, motorcykelforhandlere, reservedelsforhandlere, bådforhandlere, cylinderservice og motorrenovering samt reservedelsgrossister.
For oprettelse af B2B-aftaler bedes du kontakte os på mail eller på telefon. Så får vi sat et brugerlogin op til dig, så du helt præcist kan se dine/jeres fordele på alle varer og priser på hjemmesiden.


PS. Vi kan også klare meget mere end det varesortiment, vi har på vores hjemmeside. Vi har ugentlig levering med luftfragt fra USA, så kan du ikke finde lige det du står og mangler, så ring endelig til os med en forespørgsel vedrørende pris og leveringstid.