Dankort VISA Electron eDankort MasterCard Visa

 Fragt kr. 89,- Postnord alm. pakke max 20 kg. - Ved køb over 2.000,- kr Fragt U/B til pakke-shop.

Henrik Nielsen

Firmaprofil

 

Danmarks største webshop med reservedele til alle amerikanske biler og bådmotorer: HenrikUSA.com - USA Autodele & Firstmile
 

Alt i reservedele til amerikanerbiler og både fra 1909 og helt frem til indeværende år. Herunder også Danmarks største værkstedskæde www.USA-Service-Center.dk med reparation, klargøring til syn samt vedligeholdelse af alle amerikanske bilmærker. 

Hvis du ikke kan finde det, som du lige står og mangler på vores hjemmeside, så ring eller mail endelig til os, så vi kan hjælpe dig med at skaffe/levere de reservedele, du mangler. Vi er altid klar til nye spændende opgaver. Direkte import fra USA med luftfragt hver uge.

På hverdage bestræber vi os på at vende tilbage med pris og leveringstid på skaffevarer fra USA inden for 24 timer  

1.  I maj 2012 åbnede Jeg HenrikUSA.com ApS. fra hjemmeadressen/garagen i Gudbjerg på Sydfyn, efter 14 års ansættelse hos USA Autodele i Odense.

2.  I Påsken 2015 flyttede vi til til nuværende adressen som er Ellestedvej 3A, 5853 Ørbæk. Samttidig startede min 'gamle' kollega Finn Nielsen her.

3.  Den 23 december 2016 købte vi USA Autodele på konkurs auktion, som jo var min gode gamle' arbejdsplads igennem hele 14 år. Så i dag er de to firma'er slået sammen til et som vi kører med begge navne HenrikUSA.com og USA Autodele. USA Autodele's gamle telefon nummer 65959080 har vi også fået med som kører sideløbende med vores eget 72301065. Men de to firma'er slået sammen er vi mandskabs messigt ikke mindst med vores varelager blevet rigtig godt rustet til fremtiden

4.  1 November 2018 købte vi den tidligere Stark Trælast i Ørbæk, den er vi alle vores brugte dele liggende på lager samt kan vi have op til 60 biler, både og campingvogne holdende til vinteropbevaring.

5.  1 August 2020 startede vi op med bil og motor cykel salg fra adressen på Nyborgvej 11a, 5853 Ørbæk. Vi har typisk mellem 30 og 40 salgs biler holdende her og til priser fra godt 20.000 kr. og op til 100.000 kr.

6.  Marts 2022 blev vi tilbudt at købe FirstMile.dk som lå lidt udenfor Næstved på Sjælland. En butik med tilhørende hjemmeside som Piet & Jørgen har bygget over igennem 15 år og med speciale i Chevrolet Corvette lige fra den føste C1'er og helt frem til nyeste Corvette model. Butikken overtog vi pr. 1 april 2022 & passer helt perfekt sammen med vores. Corvetter'ne er vi godt kendt med i forvejen. Vi forsætter også med FirstMile's hjemmeside som kun omhandler Chevrolet Corvette side løbne med vores egen HenrikUSA.com 

7.  August 2023 blev vores plads endnu engang for småt, så vi flyttede hele butikken på knap 900 m2 herfra adressen til den 'gamle' trælast ca. 4½ km. herfra på godt 2.900 2m med beliggenhed ligt midt i Ørbæk by. Trælasten købte vi i efteråret 2018 da vi manglede plads til vores brugte dele. Nu er det hele samlet under samme tag. Det giver de rigtige mulighedder for at optimere vores lagerstyring & gøre hverdagen meget nemere for os. Sidst med ikke mindst at servicere vores kunder optimalt. Vi er så' klar til at modtage kunderne her i vores nye omgivelser.

Service og kvalitetspolitik hos HenrikUSA.com

Med erfaring inden for bilbranchen siden 1988, og amerikanerbiler siden 1998 og frem til i dag, syntes vi efterhånden at kende de forskellige produkter og kvaliteter så godt, at vi kan give dig en rigtig god vejledning samt finde de rigtige dele til dig hurtigt og nemt.
Vi sætter kundeservice meget højt, vores motto er: (Vi behandler alle her, som vi selv ønsker at blive behandlet)


Her er lidt af den service du kan forvente:

1.  Altid svar retur inden for aftalt tid på prisforespørgsler mm.

2.  Altid opgivet forventet leveringsdato på skaffevarer fra USA. 

3.  Altid en tilbagemelding, hvis leveringstiden ikke bliver som aftalt.

 

Firma Info fra start Maj 2012 og frem til nu:

Vi åbende sidst i Maj 2012 i garagen på hjemmeadressen i Gudbjerg på Sydfyn. Efter 14 år i Amerikaner bils branchen hvor jeg havde været ansat hos USA Autodele i Odense i 14 år, var det nu tiden til at åbne selv hvis det skulle prøves at stå på 'egne' ben. De første to år har jeg været alene sammen med min 'gamle' far som har været en udundværlig hjælp hver eneste dag. Efteråret 2014 måtte vi sande at vi ikke længere kunne klare det selv, og vi fik ansat vores første medarbejde/kollega. Vinteren 2014/2015 var alt tilgængelig plads ved at være fyldt med reservedel både hjemme på egen adresse samt hos min far i den gamle Købmands butik i Ellerup. Så i Påsken 2015 flyttede vi til vores nye adresse i Ellested ved Ørbæk. I foråret 2015 startede min 'gamle' kollega Finn her som jeg var blevet oplært af i min tid hos USA Autodele hvor han var ansat igennem mere end 18 år. Foråret 2016 måtte vi have en mand mere på så vi blev er 3 mand i ekspeditionen samt en til at pakke & finde varer frem. Den 23 december 2016 købte vi USA Autodele på konkurs auktion, det var jo min gode gamle' arbejdsplads igennem hele 14 år. Så i dag er de to firma'er slået sammen til et som vi kører med begge navne HenrikUSA.com og USA Autodele. USA Autodele's gamle telefon nummer 65959080 har vi også fået med som kører sideløbende med hinanden. Men de to firma'er slået sammen er vi mandskabs messigt ikke mindst med vores varelager blevet rigtig godt rustet til fremtiden. I samme ombering som vi overtog USA Autodele var vi så heldige at Jan Hansen (og tidligere kollega) som har været ansat hos USA Autodele i hele 27 år havde lyst til at følge med & starte her hos os. Jan har været mekaniker igennem de mange år, så det er en erfaren mand vi har været heldig at få med over til os. 1 April 2022 overtog vi butikken FirstMile.dk med speciale i Chevrolet Corvette's modeller lige fra den første C1'er og til sidste nye model i rækken. Vi er rigtig glade for det blev os som Piet & Jørgen valgte at sælge deres livsstykke til. Hjemmesiden FirstMile.dk forsætter sideløbne med vores egen HenrikUSA.dk August 2023 blev vores plads endnu engang for småt, så vi flyttede hele butikken 4½ km. herfra til den 'gamle' trælast på godt 2.900 2m midt i Ørbæk by. Trælasten købte vi i efteråret 2018 da vi manglede plads til vores brugte dele. Nu er det hele samlet under samme tag & vi er så' klar til at modtage kunderne her i vores nye omgivelser.


Amerikaner biler det' er lige os, vi har et stort sortiment til alle USA biler og ugentlig luft fragt fra USA hver eneste uge med reservedele til USA biler og både