Dankort VISA Electron eDankort MasterCard Visa

 Fragt kr. 68,- sendt med GLS. - Ved køb over 2.000,- kr Fragt U/B levering til GLS pakke-shop.

Find drømmebilen i USA

 

 
Søger du en bestemt model, farve og årgang mm., så vil vi meget gerne hjælpe med at finde den til dig.
 
  1. Vi tilbyder også en gennemgang af bilen for dig. Desuden holder vi dig informeret om, hvorvidt bilens stand svarer til beskrivelsen inden du handler.
     
  2. Vi tilbyder også at gennemføre betalingen med køber for dig, samt transportere den til nærmeste afsendelses sted. Vi bruger altid DSV som vores speditør, men er der andre du personligt selv ønsker at bruge, så klarer vi også det!
     
  3. Forsikring: Vi sørger for, at bilen er forsikret under transporten fra sælger og til speditøren, hvor bilen kommer i en container. Vi sørger for, at alle forsendelsespapirer er i orden. Prisen på selve søfragten er også inkl. forsikring samt alle omkostninger fra speditøren.
 
Alle beløb betales forud, efter som der er brug for de forskellige ydelser undervejs i forløbet/handlen.
 
Du er meget velkommen til at ringe til os for yderligere information ang. køb af bil/mc i USA.

Som noget nyt bliver der også laver 2 til 3 ture her hen over efteråret/vinteren hvor Finn tager til Texas og fylder container med både nye og brugte reservedele og biler mm. Så' mangler du især store tunge ting, pladedele, brugt lad, reservedels bil eller en sjov bil som skal med hjem i løbet af vinteren så er det også noget vi kan hjælpe dig med